Shipping Service     Shopping Service
 
 

QUICK LINKS

 Hoe werkt het?
 Shopping Sites Deals 'n Sales Coupons Douane Kosten About Us Contact Us Voorwaarden

 

UGGS  UGGS  UGGS  UGGS

 

Welkom op de speciale Ugg pagina van onze site usa2you.nl! Je bent vast op zoek naar een betere prijs voor een paar Uggs, gezien de belachelijk hoge prijzen in Europa. Uggs die je via USA2YOU.nl koopt zijn vele tientallen euros goedkoper...

Wat zou je al niet kunnen doen met dàt voordeeltje... méér Uggs kopen natuurlijk!  :)

 

Om alles even duidelijk te maken: wij zijn géén Ugg dealer, hebben géén Uggs "in voorraad" en wij verkopen zelf géén Uggs. Maar...

 

Wij kunnen voor jou alles van Ugg uit de VS zenden voor een zeer aantrekkelijk tarief. Zoals alles dat via USA2YOU.nl gaat, kopen wij de laarzen in Amerika in opdracht van de klant. Wij ontvangen ze op ons kantoor in Amerika, inspecteren de bestelling, bereiden het export papierwerk voor en sturen de bestelling rechtstreeks naar de klant in Nederland of elders. (we hebben ook veel klanten in België)

 

En vergeet niet dat in Amerika veel meer van Ugg verkrijgbaar is dan in Europa. Je kent natuurlijk de laarzen, maar Ugg maakt ook slippers, sjaals, sandalen, handschoenen, mutsen, tassen, jassen en dassen... zelfs oorwarmers! Wij werken uitsluitend met erkende, officiële Ugg dealers zodat wij en jij zeker weten dat de originele Uggs voor de klant worden gekocht. Check de site Uggaustralia.com voor het overzicht van door hun erkende dealers in de USA.

 

Er zijn enorm veel sites op internet die alleen nep-Uggs verkopen. Sommigen zijn daar eerlijk over, maar de meeste doen het voorkomen alsof zij de real-deal te koop hebben. Als de prijs belachelijk laag is, er is geen Nederlands of Amerikaans telefoon nummer te vinden op de site en de enige manier waarop je kunt communiceren met de verkoper is via een "weggooi" (Yahoo, Hotmail, GMail) email adres... dan kun je er zeker van zijn dat de laarzen die je daar koopt nep zijn.
 

De meeste Uggs die wij kopen voor onze klanten zijn verkrijgbaar bij de onderstaande dealers waar we reeds goede ervaringen mee hebben. Maar laat je niet beperken tot dit rijtje, als jij een goed adres hebt èn hij staat op de uggaustralia.com authorized online retailers list, dan kunnen wij daar uiteraard ook de Uggs kopen voor de klant!

 

De veel door ons gebruikte Ugg retailers zijn: cozyboots.com (deze site is overigens niet bereikbaar voor sommige computers vanuit Europa), UGGaustralia.com, zappos.com, eilatan.com. sheepskinshoes.com, shoe-store.net.
 

Alle artikelen worden na ontvangst gecontroleerd, voorzien van exportformulieren en onder particuliere naam naar NL verzonden. Hierdoor wordt de kans op automatische douaneheffing en btw bij aankomst in NL sterk verminderd.

 

Jouw kosten boven de feitelijke kosten voor de Uggs zijn dan:

 • De basisfee voor usa2you.nl van 20€ (voor maximaal 3 paar Uggs)

 • De frankering van de USA naar NL met de USPS (varieert met gewicht)

 • 5% bemiddelingskosten over de artikelen die wij voor jou aanschaffen

Als wij bijvoorbeeld één paar Classic Tall Bomber ad $200 voor jou kopen, is het totaal kosten plaatje obv 1$ = 0,70€ als volgt:

 

 

Laarzen €140,00
Frankering (ong.) € 24,00
Ugg Special Basis Fee € 20,00
Shopping Fee (5% van de aankoopprijs) €  7,00
TOTAAL €191,00

 

 

Wil je eens weten wat het kost en hoe het één en ander in zijn werk gaat om ons een paar Uggs naar NL te laten sturen? Klik dan op de shopping button boven aan deze pagina voor een vrijblijvende offerte, die je veelal de volgende dag ontvangt!

 
 


 

 

 

 

Entire site ©2008-2010 usa2you.nl, inc. All rights reserved. Copying is a violation of applicable copyright laws in The Netherlands and the US. Guido is watching.