You Buy, We Deliver     You Order, We Buy & Deliver    

 

QUICK LINKS

  Hoe werkt het?
  Shopping Sites  Deals 'n Sales  Coupons  Douane  Kosten  About Us  Contact Us  Voorwaarden
  Home

 

 

Richard


USA2YOU is een initiatief van de broers Richard en Remco Kuipers. Richard woont al bijna 30 jaar in Amerika. Gedurende al die jaren zijn er natuurlijk heel veel pakjes heen en weer gezonden; van speculaas en zoute drop naar Amerika, tot marshmellows en pretzels naar Nederland.

Omdat familie, vrienden en collegaís graag gebruik maken van dit contact in Amerika zijn de zendingen vanuit Amerika naar Nederland inmiddels niet meer beperkt tot etenswaren, tijdschriften, CDís en kleine electronica, maar vandaag de dag werkelijk alles dat gekocht kan worden on-line in Amerika. Tegenwoordig versturen wij alles van kleding, make-up, schoenen, sportartikelen, gereedschap, cameraís, mp3 spelers en computer-onderdelen tot moeilijk-in-Nederland-te-verkrijgen auto en motor onderdelen! De lijst gaat maar door... Je kan het zo gek nog niet bedenken, maar hetzelfde product is vaak veel goedkoper in Amerika en zelfs na de verzendkosten en onze fees is het tÚch nog goedkoper in Amerika. En hoe groter de bestelling (met familie of vrienden) hoe (relatief) lager de kosten worden.

We zijn een Amerikaans bedrijf, ingeschreven bij de Amerikaanse Kamer van Koophandel (nummer WA 602472660), maar spreken gewoon Nederlands.
Hieronder staat een kopie van onze huidige KvK registratie in Amerika.
Wij kopen niet alleen van "gewone" winkels, maar ook op eBay voor onze klanten. We doen dat onder onze bedrijfsmatige eBay gebruikersnaam van windmilltrading met inmiddels een "feedback" van meer dan 13,000 met 100% positief, een echte "Power eBayer" dus!

   

Remco (en dochtertje Nora)


Remco heeft meer dan 20 jaar ervaring bij een grote Nederlandse bank als hypotheek productmanager. Hij woont in Hilversum met zijn vrouw en drie kinderen.

Door op beide continenten aanwezig te zijn, zijn wij nagenoeg 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Niet op een 06 nummer, maar op een vast  telefoonnummer in Nederland en in Amerika.

In Amerika is het telefoon nummer 001-425-223-3003, en in Nederland zijn we bereikbaar op (035) 773 2186. Als u op vakantie in Amerika bent, dan kunt u zelfs het gratis number gebruiken om Richard te bellen: (877) 889-9429!