QUICK LINKS

 Hoe werkt het?
 Shopping Shipping Shopping Sites Harley Parts Deals 'n Sales Coupons Douane Kosten About Us Contact Us Voorwaarden

 

 

Richard

Richard woont al meer dan 30 jaar in Amerika.
Eerst in Washington DC en sinds 1996 in de staat Washington, onder de rook van Seattle. Richard verzorgt offertes, doet aankopen, verpakt en verzendt met een part-time hulp.

 


USA2YOU is een initiatief van de broers Richard en Remco Kuipers.
Richard is in 1987 geemigreerd en sindsdien zijn er natuurlijk heel veel pakjes heen en weer gezonden; van speculaas en zoute drop naar Amerika, tot marshmellows en pretzels naar Nederland.
Omdat familie, vrienden en collega’s graag gebruik maken van dit contact in Amerika zijn de zendingen vanuit Amerika naar Nederland inmiddels niet meer beperkt tot etenswaren, tijdschriften, CD’s en kleine electronica, maar vandaag de dag werkelijk alles dat gekocht kan worden on-line in Amerika. Tegenwoordig versturen wij alles van kleding, make-up, schoenen, sportartikelen, gereedschap, camera’s, mp3 spelers en computer-onderdelen tot moeilijk-in-Nederland-te-verkrijgen auto en motor onderdelen! De lijst gaat maar door... Je kan het zo gek nog niet bedenken, maar hetzelfde product is vaak veel goedkoper in Amerika en zelfs na de verzendkosten en onze fees is het tòch nog goedkoper in Amerika. En hoe groter de bestelling (met familie of vrienden) hoe (relatief) lager de kosten worden.

Sinds 2016 kopen en versturen we ook complete auto's, motorfietsen en zelfs RV's en boten.
 
Grootste motorruituig ooit was in 2017: een complete American Yellow Schoolbus!
Die rijdt nu rond in de buurt van Borne, Overijssel.

Het maakt niet uit wat je zoekt: zolang een item online te koop is in Amerika en het mag naar Nederland verzonden worden kun je bij ons terecht: Any USA Store @ Your Door!

 

   

Remco (en dochtertje Nora)

Remco woont in Hilversum met zijn vrouw en drie kinderen en is het Nederlandse gezicht van USA2YOU.nl.
Hij zorgt voor ondersteuning en klantenservice in Nederland en is altijd via WhatsApp en gewoon mobiel te bereiken.

 


We zijn een Amerikaans bedrijf, ingeschreven bij de Amerikaanse Kamer van Koophandel (nummer WA 602472660), maar spreken gewoon Nederlands.
Hieronder staat een kopie van onze huidige KvK registratie in Amerika.
Wij kopen niet alleen van "gewone" winkels, maar ook op eBay voor onze klanten. We doen dat onder onze bedrijfsmatige eBay gebruikersnaam van windmilltrading met inmiddels een "feedback" van bijna 15.000 met 100% positief, een echte "Power eBayer" dus!

Door op beide continenten aanwezig te zijn, zijn wij nagenoeg 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Zowel op een 06 nummer, als op een vast  telefoonnummer in Nederland en in Amerika. En natuurlijk via WhatsApp.

In Amerika is het telefoon nummer 001-425-223-3003, en in Nederland zijn we bereikbaar op (035) 773 2186. Als u op vakantie in Amerika bent, dan kunt u zelfs het gratis number gebruiken om Richard te bellen: (877) 889-9429!
En alle klanten zijn altijd van harte welkom om langs te komen. De koffie staat klaar!