QUICK LINKS

 Hoe werkt het?
 Shopping Shipping Shopping Sites Harley Parts Deals 'n Sales Coupons Douane Kosten About Us Contact Us Voorwaarden

 

Shopping Service

      De meeste Amerikaanse webwinkels nemen geen buitenlandse creditcards aan. Bovendien rekenen de meeste sites particlueren ook sales tax (Amerikaanse BTW); iets waar wij bedrijfsmatiog vrijgesteld van zijn. Wij doen de aankoop voor U, laten het aan ons Amerikaans adres laten sturen, waarna wij het doorsturen rechstreeks naar U in Nederland, BelgiŽ of waar dan ook ter wereld.

 

Er zijn 4 stappen:

 1. U laat ons weten wat U wilt hebben en waar het gekocht moet worden.

 2. Wij bestellen het artikel en laten het naar ons Amerikaans adres sturen.

 3. Wij ontvangen het, controleren dat de juiste artikelen verzonden zijn.

 4. Wij herdozen het en sturen het door naar U.

Vooraf geven wij U een vrijblijvende en kostelose  offerte, zodat U meteen weet hoeveel alles gaat kosten.

De preciese stappen zijn uitgelegd op de pagina "Hoe Werkt Het".

 

Wie doet wat?

 

USA2YOU Klant  
 

U laat ons weten wat U wilt hebben en waar het te verkrijgen is door geheel vrijblijvend onderstaand formulier in te vullen

 

Wij laten U per omgaand weten hoeveel onze service kost voor het aanschaffen en verschepen van deze aankoop

 

Indien U akkoord gaat met de offerte, maakt U het offerte bedrag (Euro's) over naar onze Nederlandse zakelijke rekening bij de ING of RABO d.m.v. een iDEAL link in de offerte (geen internationale overschrijfkosten!). U kunt natuurlijk ook gewoon handmatig een betaling overmaken. De verzendkosten naar NL zijn pas definitief na ontvangst van bestelde goederen, omdat dan pas gewicht en omvang precies bekend zijn. Vaak kunnen meerdere dozen in een doos "ge-herdoost" worden.

 

Wij plaatsen de bestelling bij de Amerikaanse webwinkel.

 

Wij bevestigen ontvangst van Uw order in Amerika per email.

 

 

Binnen 24 uur na ontvangst zal het pakket worden herpakt (indien nodig) en verzonden worden met FedEx or UPS. Per email zal een track&trace naar u worden gezonden zodat u verloop van verzending kunt volgen. Vanwege onze volumekorting bij FedEx is het versturen van zelfs een pakket van slechts 500 gram goedkoper bij FedEx dan bij de post. En altijd sneller: 2 of 5 dagen!  Als er meerdere dozen ontvangen zijn, dan doen wij ons best om alles in 1 doos ter versturen; dat is goedkoper dan meerdere dozen door te sturen.

 

Desgewenst kunnen eventuele leveringspapieren apart worden nagezonden in een blanco envelop voor een service fee van Ä5. In de meeste gevallend gaat alles echter per email en is er geen papieren nota.

 

 

 
 VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAAG
 


 

   

.

Entire site ©2008-2020 usa2you.nl. All rights reserved. Copying is a violation of applicable copyright laws in The Netherlands and the US. Guido is watching.