QUICK LINKS

 Hoe werkt het?
 Shopping Shipping Shopping Sites Harley Parts Deals 'n Sales Coupons Douane Kosten About Us Contact Us Voorwaarden

Shipping Service

   

 

Er zijn 3 stappen vooor de Shipping Service:

 1. U plaatst en betaalt zelf voor de bestelling en laat het naar ons Amerikaans adres sturen.

 2. Wij ontvangen het.

 3. Wij herdozen (en combineren meerdere dozen als die voor dezelfde klant zijn) en sturen het door, rechtstreeks naar de klant Nederland, BelgiŽ of waar dan ook ter wereld.

Vooraf geven wij U graag een offerte, zodat U meteen weet hoeveel alles gaat kosten.

De preciese stappen zijn uitgelegd op de pagina "Hoe Werkt Het".

 

Wie doet wat?

 

USA2YOU

Klant

 
 

U laat ons weten wat U van plan bent aan te schaffen door geheel vrijblijvend onderstaand formulier in te vullen

 

Wij laten U zo spoedig mogelijk weten hoeveel onze service kost voor het verschepen van deze aankoop

 

U plaatst de bestelling bij de Amerikaanse webwinkel.

 • Let op: de meeste Amerikaanse website moeten particulieren "sales tax" (Amerikaanse BTW) rekenen! Wij zijn daar bedrijfsmatig van vrijgesteld en het is dan goedkoper om onze "Shopping Service" te gebruiken. Wij vorderen echter alleen sales tax terug als die meer dan $10 bedragen.
   

 • Vermeld bij shippingaddress ons Amerikaans adres:
  USA2YOU.nl  - Attn. ......... [vul hier UW NAAM of order nummer bij ons in]
  19205 124th Ave SE
  Kent WA 98031 (soms vult een site dit automatisch aan met nog 4 cijfers; die zijn niet belangrijk)
  Soms vraagt een winkel ook om een telefoon nummer voor levering. Vul dan ons telefoon nummer in: (425) 223-3003... en NIET Uw eigen nummer!

  Soms moet uw creditcard maatschappij geinformeerd worden dat er een ander bezorgadres wordt gehanteerd dan het adres van de kaarthouder.

 

Laat ons weten dat de bestelling eraan komt door de bevestigingsmail van de Amerikaanse online winkel door te zenden naar: info@usa2you.nl

 

Wij bevestigen ontvangst van Uw bestelling in Amerika per email. Indien nodig wordt het ingepakt in een betere doos. Wij sturen U een nota voor onze Shipping Service.

 

 

U maakt kosten over naar ons Nederlandse zakelijke rekening bij de ING of RABO (geen internationale overschrijfkosten!) d.m.v. een iDEAL link die we sturen of U kunt handmatig een betaling overmaken. De verzendkosten naar NL zijn pas definitief na ontvangst van bestelde goederen, omdat dan pas gewicht en omvang precies bekend zijn. Vaak kunnen meerdere ontvangen dozen in 1 doos "ge-herpakt" worden. Daar zijn verder geen kosten aan verbonden.

 

Binnen 24 uur na ontvangst van betaling zal het pakket verzonden worden. Per email zal een track&trace naar u worden gezonden door FedEx of UPS zodat u verloop van verzending kunt volgen.  Als U een bestelling "bij elkaar spaart" (bestellingen van meerdere winkels die op verschillende tijden aankomen) dan wordt na de eerste maand "plankhuur" gerekend.

 

 
 VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAAG
 

 

 

 


 

Entire site ©2008-2020 usa2you.nl. All rights reserved. Copying is a violation of applicable copyright laws in The Netherlands and the US. Guido is watching.