QUICK LINKS

 Hoe werkt het?
 Shopping Shipping Shopping Sites Harley Parts Deals 'n Sales Coupons Douane Kosten About Us Contact Us Voorwaarden

 

Coupons. Je kunt er niet zÚnder!

Er worden talloze coupons op het internet gebruikt. Veelal zijn er coupons voor "First Order", "New Customer", "Free Shipping", "Shipping Upgrades" en natuurlijk vele "x% Discount" coupons.

Er is bijna geen enkele site waar niet een coupon gebruikt kan worden! Die coupons worden veelal direkt gestuurd aan bestaande klanten of ze worden geadverteerd in magazines, op websites en dergelijke.
Er zijn ook vele "coupon sites" die deze coupon codes gratis publiceren. (Veelal tot ergernis van de handelaren die de verspreiding enigzins willen beperken of in ieder geval controleren!)
Veelal kan men ook zelf de coupon vinden door een Google search to doen met de naam van de site en het woord "coupon" of het woord dat gebruikt wordt op de betreffende shopping site. Sommige noemen de coupons iets anders, zoals "Promotion Code". Voor een mogelijke coupon voor site abc.com, zoek dus in Google naar "abc.com coupon code" (zonder aanhalingstekens).
Doe een quick search en je weet nooit waar je nog eens extra korting kunt krijgen!

Een paar van de grotere coupon sites zijn:
eCoupons.com
NaughtyCodes.com
DealCatcher

DealHunting.com
en talloze anderen....

De meeste coupon codes hebben strikte regels en kunnen zonder waarschuwing door de winkel vervallen.

 

 

 

   

 

 

 

   

.

Entire site ©2008-2018 usa2you.nl. All rights reserved. Copying is a violation of applicable copyright laws in The Netherlands and the US. Guido is watching.