You Buy, We Deliver     You Order, We Buy & Deliver

 

QUICK LINKS

 Hoe werkt het?
 Shopping Sites Deals 'n Sales Coupons Douane Kosten About Us Contact Us Voorwaarden
 Home

Wat kost dat nou?

Er zijn drie verschillende kosten verbonden aan het kopen in Amerika en het gebruik van onze service. Wat er NIET aan zit is een lidmaatschap. Iedereen kan van onze service gebruik maken en er is geen lidmaatschap nodig.

De vier kosten waar u rekening mee moet houden zijn:

 • de kosten van het artikel. Dit fluctueert met de dollar koers.

 • de kosten van verzenden per post, FedEx / UPS

 • de kosten van onze service.

 • douanekosten

U krijgt vooraf een vrijblijvende offerte van ons

Voor de goedkoopste Shipping Service rekenen wij GEEN percentage van de waarde van uw aankoop, dat vinden wij maar niks. Het kost ons niet meer tijd om een pakketje van $500 te sturen dan het kost om een pakketje van $100 te sturen, dus waarom meer rekenen voor hetzelfde werk? Gk, toch?


 

1: Artikel kosten

Het is niet waar dat alles wat u in Amerika koopt goedkoper is dan in Europa. Sommige artikelen kosten nu eenmaal meer vanwege hogere transport kosten in of naar Amerika, hogere belastingen or gewoon omdat de fabrikant meer kan rekenen in Amerika. Let goed op de dollar koers en vergelijk met lokale aankopen van hetzelfde artikel.

2: Verzending

Natuurlijk worden meerdere dozen voor dezelfde klant gecombineerd in n pakket dat wordt doorgezonden naar 1 adres in Nederland of Belgi, zodat u de verschillende producten bij meerdere websites kunt aankopen en laten bezorgen bij ons in Amerika. Gezamelijk bestellen met collega's of  vrienden loont dus zeker. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht. Door de vele business die Windmill Trading en USA2YOU dagelijks onderbrengen bij USPS (de Amerikaanse post) en FedEx, krijgen we volume korting van beiden, zodat onze verzendkosten altijd lager dan het standaard tarief zijn.

3: USA2YOU kosten

Shipping Service

35 voor 1 tot 2 naar U verzonden dozen, iedere volgende doos 10 meer.
De kosten zijn afhankelijk van het aantal dozen dat doorgestuurd moet worden. Indien nodig worden dozen van een leverancier vervangen of onherkenbaar gemaakt, in andere woorden dozen waar dus NIET op staat bij welke (dure) winkel ze vandaan komen. Onze ervaring wijst er op dat dit de kans van douane controle verkleint.
De kosten van de Shipping Service worden bij de verzend kosten geteld. Als U een bestelling "bij elkaar spaart" en het duurt langer dan 1 maand dan is dat geen probleem. Wij rekenen dan "plankhuur" na de eerste maand.
Plankhuur wordt per (deel van) maand gerekend en bedraagt 5 per vierkante voet (ongeveer 30x30cm) per (deel van maand), met een minimum van 20. Verreweg de meeste orders komen binnen een maand volledig aan en de plankhuur wordt dan ook alleen toegepast als er echt sprake is van "sparen". De maand-termijn van gratis opslag begint met de dag dat het eerste deel van een bestelling ontvangen is. Loopt het een dag of 2 over, dan wordt er natuurlijk niet meteen de volle 20 euro gerekend. Het gaat hier alleen om bestellingen die een tijd blijven liggen en ruimte innemen.

Shopping Service

De Shopping Service kost 5% van het totaal bedrag incl. shipping dat bij de Amerikaanse website besteed wordt door USA2YOU. (dus geen percentage over de frankering)
Deze kosten worden opgeteld bij de kosten van de Shipping Service.

Voor alle diensten wordt u eerst een offerte aangeboden. U kunt die dan voldoen door geld over te maken naar onze Nederlandse zakelijke rekening bij de ING (geen internationale overboekings kosten!).

4: Douane kosten

Voor elk pakket dat verstuurd wordt naar Nederland of Belgi vanuit het buitenland zijn officieel douane kosten verschuldigd. Douanekosten bestaan uit het reguliere BTW percentage en een variabel invoerrechten percentage.
Niet alle pakketten die met de post (USPS) worden verstuurd, worden echter "aangeslagen". De Telegraaf heeft een aantal onderzoeken gedaan naar het percentage van pakketten dat aangeslagen wordt (Telegraaf artikelen). Zij komen uit op een kans van 1 op 10. Uit onze ervaring blijkt echter dat het tegenwoordig dichter bij de 1 op 2 ligt. Hou dus gewoon rekening met douanekosten.

Als een pakket met FedEx, UPS of DHL verstuurd wordt, dan zijn douanekosten een zekerheid omdat die shippers de kosten vooruit betalen voor de klant zodat zij de aflevering zo snel mogelijk kunnen doen. Zij sturen de klant dan achteraf een rekening voor deze "service".

Douanekosten worden berekend over de waarde die wij opgeven in dollars op de Amerikaanse export formulieren.  Er zijn geen douanerechten verschuldigd wanneer de totale waarde van het pakket onder de 150 ligt. Voor meer informatie verwijzen wij U naar de officile site van de Nederlandse douane.

Omdat wij zelf een "Retail License" hebben in Amerika en zelf ook online verkopen, hebben wij diverse mogelijkheden om de douanekosten zo laag mogelijk te houden, maar niet om die met 100% zekerheid te elimineren.Let op: bij veel retailers zijn de standaard shippingcosts $10 $15 en bij orders boven $100 worden er veelal geen shippingcosts berekend.

Entire site 2008-2015 usa2you.nl. All rights reserved. Copying is a violation of applicable copyright laws in The Netherlands and the US. Guido is watching.